Havermoutcrumble met peer en bessen

Havermoutcrumble met peer en bessen

Lieve allemaal, ik heb een belangrijk verzoek. Maak alsjeblieft ergens de komende dagen tijd voor dit heerlijke gerechtje. Echt, dit is met stip mijn nieuwe lievelingsontbijt! Ik heb het inmiddels al vijf keer gemaakt en ik maak het binnenkort gewoon nog een keer. Trouwens, manlief vindt het ook lekker! Het is – zoals je van me gewend bent – voedzaam, simpel en ja, lekker dus. Geniet ervan!

Ingrediƫnten voor 2 personen:
60 gram havermout
30 gram amandelmeel
1,5 el kokosolie (gesmolten)
1,5 el zonnebloempitjes
2 tl kaneel
2 peren
blauwe bessen

Zo maak je het:
Verwarm de oven op 200 graden.
Schil de peren en snijd deze in stukjes. Leg ze in een ingevette ovenschaal.
Leg wat blauwe bessen tussen de stukjes peer.
Meng de havermout, amandelmeel, kokosolie, zonnebloempitten en kaneel door elkaar.
Schep het mengsel boven op de stukjes peer en de bessen.
Schuif je ovenschaal in de oven, en na ongeveer 20 minuten is je crumble klaar!

Extra lekker met wat yoghurt of kwark erbij.

Geniet!!

PS Als je het leuk vindt om ongeveer 1 keer per week een overzicht te ontvangen van alle nieuwe artikelen, stuur dan een berichtje naar annemarie@happymoodhappyfood.nl!

Havermoutcrumble met peer en bessen vert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *