Bladerdeegtaartje met ei, spekjes en champignons

Bladerdeegtaartje met ei, spekjes en champignons

Is het nodig om hier te vertellen hoe lekker dit bladerdeegtaartje is? Ik bedoel, het water loopt me in de mond bij het zien van deze foto. Het is iets meer werk dan het gemiddelde recept wat je op mijn website vindt. Het is ook iets minder gezond dan je van me gewend bent. Maar het smaakt echt fantastisch! Gewoon een keer tijd voor maken, zou ik zeggen!!

Ingrediënten voor 1 taartje:
1 plakje bladerdeeg
1 ei
champignons
spekjes

Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 200°C.
Laat het bladerdeeg ontdooien.
Vouw vervolgens de randjes van het bladerdeeg iets omhoog, en bak ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Snijd de champignons in plakjes.
Bak de champignons en de spekjes, en laat uitlekken op keukenpapier.
Breek het ei in het bladerdeegtaartje, en voeg de champignons en spekjes toe.
Bak de gevulde taartjes ongeveer 15 minuten in de oven.

PS Als je het leuk vindt om ongeveer 1 keer per week een overzicht te ontvangen van alle nieuwe artikelen, stuur dan een berichtje naar annemarie@happymoodhappyfood.nl!

Bladerdeegtaartje met ei, spekjes en champignons vert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *