Wrap-pizza’s

Wrap-pizza - Happy Mood Happy Food

In onze vegetarische week aten we onder andere deze wrap-pizza’s. Ontzettend makkelijk – zoals je inmiddels van me gewend bent – maar vooral ook erg lekker. Voor ons zeker een blijvertje!

Ingrediënten voor 2 personen (2 wrap-pizza’s per persoon):
4 volkoren wraps
3 tomaten
250 gram champignons
Rucola
Tomatenpuree
1 bolletje mozzarella
Oregano
Evt. Basilicum

Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd of scheur de mozzarella in stukjes.
Snijd de tomaten en champignons in plakjes.
Bak de plakjes champignons met wat olijfolie in een koekenpan.
Besmeer de wraps met tomatenpuree, en bestrooi de wraps (ruim) met oregano.
Beleg de wraps met de mozzarella, tomaat en champignons.
Leg je wrap-pizza’s ongeveer 10 minuten in de oven.
Voeg daarna de rucola toe, en eventueel wat basilicum.

Je kunt natuurlijk eindeloos variëren met je beleg. Probeer ook eens een wrap-pizza met tonijn en rode ui bijvoorbeeld, of een wrap-pizza met ham, ui en paprika.

Heb jij wel eens een gezonde variant op pizza gemaakt? Waarmee beleg je je pizza dan het liefst?

PS Als je het leuk vindt om ongeveer 1 keer per week een overzicht te ontvangen van alle nieuwe artikelen, stuur dan een berichtje naar annemarie@happymoodhappyfood.nl!

Wrap-pizza - Happy Mood Happy Food

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *