De eerste stap

Taart - Happy Mood Happy Food

Afgelopen zondag was het precies 1 jaar geleden dat ik mijn eerste artikel voor Happy Mood Happy Food schreef! Nog steeds ben ik zóóóó blij dat ik destijds maar gewoon begonnen ben! Ik had geen flauw idee of mijn blogs gelezen zouden gaan worden. En of ik het zelf leuk zou gaan vinden. En of ik het vol zou houden om te blijven schrijven. En het ging ook behoorlijk tegen mijn gevoel in om volledig onvoorbereid te starten met mijn blog.

Blij

Maar nogmaals, ik ben ontzettend blij dat ik het wel gedaan heb. Want het geeft me elke keer weer zoveel energie om te schrijven, te publiceren, te zien dat mijn teksten gelezen worden en te zien dat er mensen zijn die er ook daadwerkelijk nog iets aan hebben. Ik vind het gaaf! Thanks voor al jullie leuke en lieve reacties elke keer! ❤️
 
Bedankt - Happy Mood Happy Food
 

Statistieken

Ik heb erover gedacht een artikel te schrijven speciaal voor deze ‘blog-verjaardag’ met daarin linkjes naar de best bekeken artikelen, de best bekeken recepten en de artikelen die ik zelf het meest waardevol vind. Maar het past niet helemaal bij mij om zoiets te doen. Ik blog namelijk niet om het bloggen. Ik blog omdat ik iets te vertellen heb.

De eerste stap

Voor nu zou ik daarom zeggen: als je een mooie droom hebt, zet vandaag nog de eerste stap! Doe iets. Als je een idee hebt – ook al is het nog maar een losse flodder, maak er werk van! Wanneer je een bepaald doel hebt, wacht niet tot de motivatie vanzelf komt. Je kunt altijd iéts doen om een beetje meer in de buurt te komen van jouw droom. En dat alleen al zal je de energie en het vertrouwen geven om vervolgens een tweede stap te zetten. Geloof in jezelf, en make it happen! 💪

En toch nog een kleine toevoeging: als jullie het leuk vinden als ik wél wat statistieken van het afgelopen jaar deel, dan doe ik dat natuurlijk graag! Laat het me weten!

Please follow and like me:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *