Taartje met pompoen en geitenkaas

Plaattaart met pompoen en geitenkaas - Happy Mood Happy Food

Het is weer tijd voor pompoenen! Ik houd ervan. Je kunt er alle kanten mee op: pompoensoep, pompoenlasagne, pasta met pompoen, gebak met pompoen erin… Ben je op zoek naar iets makkelijks, wat ook nog eens heerlijk smaakt, probeer dan eens dit taartje met pompoen!

Ingrediënten voor 2 personen:
4 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
300 gram pompoen
200 gram champignons
60 gram geitenkaas
Handje walnoten
Tijm

Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de pompoen in blokjes, en snijd de champignons in plakjes.
Kook de pompoenblokjes in 6 minuten gaar.
Bak de champignons in een koekenpan.
Maak van de plakjes bladerdeeg een vierkant. Vouw de buitenste randjes van het bladerdeeg iets omhoog, en bak het bladerdeeg ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Beleg het taartje met de pompoenblokjes en de plakjes champignon.
Verdeel de geitenkaas, walnoten en tijm over de taart.
Bak je taartje ongeveer 10 minuten in de oven.
Geniet ervan!

Wat is jouw favoriete gerecht met pompoen?

PS Als je het leuk vindt om ongeveer 1 keer per week een overzicht te ontvangen van alle nieuwe artikelen, stuur dan een berichtje naar annemarie@happymoodhappyfood.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *